Butikkdata Terminal - Kassepunktet

 

Royal Butikkdata kommer i 3 ulike utgaver:
  • Butikkdata Mini er den miste pakken og passer for de som kun trenger en avansert datakasse.
  • Butikkdata Standard er tilkoplet en noe begrenset utgave av Admin, og gir deg mer kontroll og flere funksjoner.
  • Butikkdata Pluss er for deg som vil ha full kontroll og alle muligheter og funksjoner som Butikkdata Pluss tilbyr.

Se oversikt over de ulike utgavene her

 

Butikkdata Terminal er et raskt, smidig og pålitelig kassesystem som frigjør ressurser i kassepunktet og gir deg full oversikt og kontroll. Med sitt lettfattelige design er Butikkdata en fornøyelse å bruke. Alle skjermbilder er logisk lagt opp og du lærer å bruke programmet i løpet av noen minutter! Likevel inneholder Butikkdata Terminal alt du trenger i et kassepunkt.

Produktene skanner du inn med en strekkode-leser. Du kan også raskt søke opp varer med noen få trykk på skjermen. Søk etter strekkode, varenr, - navn, - tekst, størrelse, farge m.v. Et trykk på en av PLU/hurtigknappene til høyre på skjermen, og varelinjen er registrert.

Opprett ny eller hent raskt opp en registrert kunde. Du kan lage en ordre hvis en eller flere varer ikke finnes på lager, men må bestilles. Skal kunden ha med seg en faktura, kan du skrive ut dette direkte fra Butikkdata Terminal.

I travle perioder hvor flere selgere bruker samme kasse, kan du enkelt parkere et pågående salg for senere å hente det opp igjen. I mellomtiden kan andre selgere benytte kassen.

Butikkdata forenkler utstedelse og betaling med gavekort, byttelapper og tilgodesedler. Systemet holder kontroll på saldoene og forhindrer missbruk og svinn.

Butikkdata Terminal er integrert med kortbetalingsterminal slik at data til og fra kortterminalen skjer automatisk. Beløpet kan deles opp om kunden ønsker det. Betalingen blir lagret med salget og kvitteringen skrives ut med din egen logo.

Med et par trykk på skjermen, skrives dagens omsetning ut. Summen av kontantsalg, kortterminal og gavekort blir adskilt for å gjøre opptelling av kassen enkelt.

 

Admin - Administrasjon/Bakroms-PC

Butikkdata Admin er et komplett driftsystem for ledelsen. I Admin administrerer du bl.a. vareregisteret, vareinnkjøp, varemottak og lagertelling.

Lagerstatus oppdateres automatisk når du selger varer i kassen. I Admin har du hele tiden oversikt over lagerstatus. Programmet kan til og med foreslå hvor mye du bør bestille av de enkelte varene.

Kampanjer og pristilbud planlegger og registrerer du i god tid før kampanjestart. Kampanjeprisene aktiveres og deaktiveres i kassen den datoen du har satt.

Har du behov for å ta i mot en Ordre eller kanskje sende tilbud eller faktura til kunder? Siden Admin er et komplett driftsystem, kan du gjøre alt dette fra Admin, og i tillegg holde orden på betalinger og automatisk sende ut purringer om noen kunder er sene til å betale.

For å effektivt styre en bedrift er det viktig å hele tiden ha god oversikt. Det medfølger over 40 rapporter og statistikker som gir deg et komplett bilde av lageret, kasseoppgjør, salgstall og innbetalinger.

Skriv ut eller send prisliste eller varekatalog med e-post til kunder direkte fra Admin. Du bestemmer selv design, med fargebilder og utfyllende produktinformasjon.

Selv om Admin er omfattende, er programmet enkelt å bruke. Hvor som helst i programmet kan du trykke på F1-tasten for å få hjelp.

For at du skal komme raskt og trygt i gang, har vi laget et videokurs som lærer deg og dine ansatte hvordan du bruker Terminal og Admin. Videokurset kan du benytte til å lære opp så mange ansatte du ønsker.

Butikkdata er en investering som gir deg avkastning i form av frigjorte ressurser, effektivisering og mer kontroll.

Butikkdata passer til alt fra enkeltstående butikker til større kjeder. Butikkdata er perfekt for bruk i butikkkjeder hvor kjedeledelsen kan styre kampanjer, priser og få salgstall og statistikker fra hver enkelt butikk.

Sammenligner du brukervennlighet, hastighet, fleksibilitet, driftsikkerhet og kostnader med andre kassesystemer på markedet, vil du finne ut at Butikkdata er det riktige valget for din butikk.

 

Brosjyre
Pristilbud

  

 

Lett forstålig og enkelt å lære, enkelt i bruk. Servicen er upåklagelig.
Helge Johan Sindsen
Urmaker J.Chr.Sindsen
Vi har brukt Royal Software siden 2002. Nå har vi inkludert webshop med betalingsløsning og det fungerer kjempefint.
Arild Røyne
Abameme AS
Vi opplever Royal Software som et engasjert og oppfølgende firma som har tid til å lytte til sine kunder og i samarbeide finne løsninger som passer den enkelte.
Karl Lind
Transportformidlingen
Vi valgte Royal Butikkdata til vår butikk i 2005, fordi den hadde den beste lagerstyringsverktøyet i denne prisklassen. I dag, flere oppgraderinger senere er Royal Butikkdata enda bedre.
Dan-Inge Hestnes
Finn de Lange Sport AS
Vi er fornøyd med systemet og servicen.
Jørn Bottolfs
Bottolfs Verksted AS
Royal Butikkdata er stabilt, enkelt og raskt å bruke med mange muligheter. Servicen man får når man står fast er særdeles bra og ikke minst rask!
Knut-Håvard Sørnes
Årnes Urforretning
Tusen takk for kjempeservice!
Alf Jørn Rygh
Urmaker Rygh
Vår opplevelse av Royal Butikkdata Pluss er udelt positiv. Etter at vi byttet til dette programmet har vi ikke hatt noen problemer, og oppfølgingen fra og kommunikasjonen med Royal Software har vært topp.
Alexander Opsahl
N.J.Oppsahl AS
Systemet virker utmerket!
Anne Rønning
Urmaker Rygh