Når du velger Wine & Dine får du et moderne, driftsikkert og pålitelig kassesystem som er utviklet i samarbeid med noen av bransjens største aktører. Resultatet er et kassesystem som passer like godt i en hektisk bar som i en travel restaurant.

Wine & Dine frigjør verdifulle ressurser, spesielt i de periodene det gjelder som mest. Wine & Dine er spesielt laget for bruk i hektiske arbeidsmiljøer. Systemet lar flere brukere behandle bestillinger og salg om hverandre. Salgene kan lagres på bordene, slik at man hele tiden har en full oversikt over salg og gjester.

Slutt å løpe inn og ut av kjøkkenet. Sett en skriver på kjøkkenet, og la Wine & Dine automatisk formidle bestillingene. Servitøren kan i stedet bruke tiden sin ute blant gjestene.

Vi har også hørt skrekkhistorier om servere med driftstans, og at alle kassene sluttet å virke. Derfor designet vi et kassesystem som virker uavhengig om serveren er påslått eller ikke.

I serveringsbransjen er det mye gjennomtrekk med nye ansatte. Der andre systemer krever kursing av ansatte, har vi brukt ekstra tid på å utvikle et system som er logisk lagt opp. Alle skjermbilder er selvforklarende, og man lærer å bruke kasseprogrammet på noen få minutter. Det kreves ingen forkunnskaper for å bruke systemet.

Med Wine & Dine tar du kasseoppgjøret på 1-2-3. Ta kasseoppgjør samlet eller la hver enkelt servitør gjøre opp sin kasse etter endt skift.

 

 

Wine & Dine Admin - Administrasjon/Bakroms-PC

For å administrere et serveringsted er det helt nødvendig å ha et verktøy som gir deg full kontroll og oversikt. Admin er et komplett administrasjon- og driftsystem som inneholder alt du trenger til å drive et serveringsted.

Du har hele tiden full kontroll over lageret med Admin. Salgene som registreres på kassene blir samlet og overført til Admin ved kasseoppgjør.
Varelageret blir automatisk oppdatert, og du har dermed full oversikt over lagerstatus og hvor mye du bør bestille. Admin lar deg også enkelt bestille varer, registrere varemottak og justere etter lagertelling.

Har du behov for å kunne sende tilbud og fakturere etter julebord, utleie av selskapslokale eller catering?
Admin er et komplett driftsystem, og inneholder alt dette, og i tillegg purring om kunder er sene til å betale.

For å effektivt styre en bedrift er det vesentlig å hele tiden ha oversikt. Det medfølger over 35 rapporter og statistikker som gir deg et godt bilde av både lagerstatus, salgstall og resultater.

Admin kjøres på en helt vanlig PC. Systemet er enkelt å lære og enkelt å bruke. Det medfølger en detaljert brukerveiledning. Man trenger ikke gå på kurs for å lære seg Admin.

Et kassesystem skal ikke være en utgift, men være en investering som gir bedriften avkastning. Wine & Dine frigjør ressurser, effektiviserer i kassepunktet og gir ledelsen full kontroll.

 

Pocket Wine & Dine

Nå kan servitøren ha med seg et mobilt kassepunkt. En lomme-PC kommuniserer trådløst med kassepunktet. Servitøren kan da motta bestillinger ved kundens bord og automatisk sende bestilling til kjøkkenet eller baren. Regningen skrives ut til en liten trådløs skriver som henger i servitørens belte og kortbetaling mottas med en trådløs kortterminal. Alt foregår uten å forlate kundens bord!

 

Det er også viktig å velge driftsikkert utstyr sammen med programvaren. Wine & Dine selges sammen med kjente kvalitetsmerker innen utstyr som PC-kasser, kvittering-skrivere, kasseskuffer og kortterminaler.

 

Kontakt oss, så skal vi gjøre vårt ytterste for at du får den beste kasseløsningen som er tilpasset ditt serveringssted.