Nå kan du få din egen profesjonelle nettbutikk!

Royal WebShop for Butikkdata gir deg mulighet til å drifte din egen nettbutikk på en enkel og elegant måte. Bestillingene og kundedata blir automatisk hentet inn i Butikkdata Admin - ikke noe klipp og lim!

Vi har lagt stor vekt på at dine kunder skal få en positiv opplevelse når de handler i din nettbutikk. Kundene kan raskt og enkelt finner frem til den varen de søker. I tillegg til at varene grupperes i en enkel og elegant menystruktur, kan kundene benytte den innebygde søkemotoren for å finne akkurat den varen han leter etter.
  • Ingen begrensninger på antall varer
  • Ferdige designmaler som du fritt kan benytte
  • Legg inn egen logo
  • Bestem farger på elementer, sider og tekster
  • Automatisk opphenting av bestillinger til ordre i Butikkdata Admin
  • Krever ingen forkunnskaper
Etablering: 0,-
Pr mnd: 325,-

Ordrebekreftelse pr. e-post
Ved bestilling vil kunden motta en e-post med en ordrebekreftelse og en forklaring på hvordan han hele tiden kan se status på bestillingen; ubehandlet, under behandling eller behandlet. Dette gjør at du slipper å få telefoner fra kunder som lurer på hvor lang tid det vil ta før han får varene sine.

Link til postens pakkesporing
Når bestillingen er behandlet og varene er sendt, har kunden mulighet til å gå inn på sin bestilling, klikke på pakkenummeret og få automatisk tilknytning til postens pakkesporing.

Bestem hvordan din nettbutikk skal se ut
Du bestemmer selv hvordan din nettbutikk skal se ut. Det medfølger en rekke maler for design som er utviklet av profesjonelle webdesignere.

Design
Det medfølger mange ulike ferdige designmaler, men du kan også få ditt skreddersydde design.

 

Dine egne farger
Bestem design
Betalingsmåter
Design gne sider

 

Betalingsløsning - Netaxept (BBS)

Netaxept er en sikker og brukervennlig betalingsløsning fra BBS som gjør det enkelt for dine kunder å betale med Visa, MasterCard, American Express, Diners og BankAxess (betaling fra bankkonto).

Les mer om Netaxept og priser på de ulike betalingsløsningene